Citroen Traction Avant 11BN vrati se na početnu Austin 10/4 Saloon Fiat 500C Topolino Willys Jeep MB Mercedes Benz 220 Cabrio

 

 

 

Mrežnica classic club osnovan je 2000. godine i okuplja zaljubljenike u stare automobile - popularne oldtimere. Sjedište mu je u Dugoj Resi, u Karlovačkoj županiji, te broji 30 članova i 41 automobil.

Najstariji automobil je WILLYS OVERLAND 75 iz 1916. godine, a naši članovi posjeduju i mnoge druge atraktivne automobile iz 40-ih i 50-ih godina koje možete pogledati u rubrici "Naši oldtimeri".

Svake godine, prve nedjelje u lipnju, Mrežnica classic club organizira međunarodni susret oldtimera pod nazivom "Oldtimeri na 4 rijeke". Susret je jedan od najvećih u Hrvatskoj, a okuplja velik broj domaćih posada ali i međunarodnih - iz Slovenije, Njemačke, Švedske, čak i daleke Australije. Tijekom susreta, vozači oldtimera obilaze Karlovačku županiju i njene 4 rijeke - Mrežnicu, Dobru, Koranu i Kupu - po čemu je ovaj susret dobio i svoje ime. Iz godine u godinu susret posjećuje sve više posada, ali i posjetitelja koji sa velikim zanimanjem prate oldtimere na njihovom putu kroz županiju. Više o ovim susretima možete pročitati u našoj rubrici "Susreti" ...

U rano proljeće svake godine, Mrežnica classic club priređuje i izložbu svojih vozila na parkiralištu Motela Roganac u Dugoj Resi. Prilika je to da članovi kluba prezentiraju javnosti svoje ljubimce i upoznaju brojne posjetitelje izložbe sa tehničkim karakteristikama i drugim obilježjima svojih oldtimera.