Hrvatska turistička zajednica

NOVO U PONUDI!!!

Cijenjenim mladencima Motel Roganac od sada nudi mogućnost uređenja restorana za svadbene svečanosti okruglim stolovima.

Pogledajte galeriju!


Nedjeljni obiteljski ručkovi po povoljnim cijenama!

Povedite svoju obitelj ili goste nedjeljom u Motel Roganac i uživajte u jednom od 4 ponuđena nedjeljna obiteljska jelovnika (juha, glavno jelo, prilog, salata, desert) po cijeni od samo 45 kuna po osobi! U ponudi su i vegetarijanski jelovnici, kao i dječji jelovnici po samo 25 kuna! Ugodna i mirna atmosfera i kvalitetna gastro ponuda po povoljnim cijenama - to je Vaš Motel Roganac!
Opširnije...Samo 50 km udaljen od Zagreba, u srcu Hrvatske, na sjecištu europskih cestovnih pravaca koji vode prema Jadranskom moru, a opet, u mirnom, tihom okružju s puno zelenila i svježeg zraka, u Dugoj Resi smjestio se Roganac.

Moderan objekt, suvremene ponude, već 30 godina predvodnik je ugostiteljskih i turističkih trendova u ovom dijelu Hrvatske.
Na Roganac ste dobrodošli u u svako doba dana i noći, od 0 - 24 sata, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini ... kvaliteta i tradicija na našoj su strani...
Dobrodošli!
više o motelu ...
Želite li rezervirati smještaj u našem motelu ili saznati više informacija o ponudi i sadržajima motela, slobodno nas kontaktirajte na naše telefone, faksom ili pošaljite e-mail.
Obavezno zavirite u posebnu ponudu Motela Roganac kako biste svoj odmor i boravak u našem motelu učinili sadržajnijim, zabavnijim i zdravijim ...
Aktivni odmor je najbolji odmor i stoga su sve traženiji sadržaji koje Vam nudimo u posebnoj ponudi. Pogledajte i izaberite..Za ulazak u kompletnu galeriju kliknite ovdje.

 Kako biste prije samog dolaska u naš motel imali točne informacije o vremenskim prilikama, stanju na prometnicama i bioprognozi, koristite sljedeće linkove:

VREMENSKA PROGNOZA
Državni hidrometeorološki zavod

STANJE NA PROMETNICAMA
Hrvatski autoklub

BIOPROGNOZA
Državni hidrometeorološki zavod
 

© 2005-2010. Motel Roganac