Hrvatska turistička zajednicaSmještaj

Naš motel nudi smještaj u 17 soba (dvokrevetnim i trokrevetnim, sa 3 zvjezdice). Sve sobe opremljene su kupaonicama.

Kvalitetan smještaj i povoljna cijena u našem motelu, razlozi su ponovnog vraćanja naših gostiju i njihove preporuke Roganca u Hrvatskoj i Europi.
Za veće grupe osigurani su posebni popusti i dodatne pogodnosti.


U Motelu Roganac dobrodošli su i kućni ljubimci!

Cjenik smještaja našeg motela možete pogledati ovdje.
Kongresni turizam

Motel Roganac sa svojom prostranom klimatiziranom kongresnom dvoranom velikog kapaciteta idealno je odredište za organizaciju poslovnih prezentacija, kongresa, svečanih manifestacija i sličnih događaja.
Osim najma dvorane za spomenute događaje, slobodni smo Vam ponuditi i pomoć u samoj organizaciji skupova i prezentacija. Ponude za organizaciju navedenih manifestacija možete dobiti na upit na naše brojeve telefona, faksom ili e-mailom.
Za dodatne informacije oko organiziranja kongresa, prezentacija, predavanja i slično, kliknite ovdje.Restoran

Dolazite li s brojnijim društvom ili pak tražite intimniji ugođaj, restoran Roganca pravi je odabir. U svakom trenutku u našem restoranu osjetit ćete se ugodno, a finoća naših kulinarskih specijaliteta pripremljenih iz najkvalitetnijih namirnica i u najsuvremenije opremljenoj kuhinji Roganca koje pripremaju naši iskusni kuhari, te usluga našeg restoranskog osoblja, jamac su da ćete se u naš restoran vratiti ponovno.
Naš jelovnik naše je bogatstvo, a priprava hrane u našoj kuhinji začin bez kojeg se ne može.


Svadbene svečanosti, obiteljske svečanosti


Prostrana klimatizirana dvorana Motela Roganac kapaciteta 300 sjedećih mjesta savršena je za održavanje svadbenih i privatnih, obiteljskih svečanosti. Uz komfor naše dvorane, za vaše privatne ili obiteljske svečane događaje nudimo i vrhunske gastronomske specijalitete pripravljene u našoj kuhinji.
Za svadbene svečanosti nudimo posebne svadbene menije tako da će i najzahtijevniji u našoj ponudi biti zadovoljni.
Za dodatne informacije oko organizacija svečanosti kliknite ovdje.


Domjenci, zabave

Vaša tvrtka organizira domjenak, blagdansku zabavu, party?
Tada je Roganac pravi izbor! Plesna klimatizirana dvorana te mogućnost smještaja 300 osoba, gastronomska usluga i vrhunska usluga naši su aduti da svoju zabavu, party, domjenak organizirate baš kod nas.
Uz sve navedeno, nudimo i mogućnost organiziranja glazbenog sastava te poznatih voditelja. Dodatne informacije o organizaciji domijenaka i zabava možete dobiti na našim brojevima telefona, faksom ili e-mailom.


Poslovni ručkovi

Ugodan i miran ambijent, vrhunski kulinarski specijaliteti pripremljeni po vašoj želji, razlog su zbog čega restoran Roganca mora postati vaše odredište. Poslovni ručak, domjenak, večera u našem restoranu doprinjet će Vašem, ali i zadovoljstvu Vašeg poslovnog partnera. Užitak za nepce, kvalitetna usluga, diskrecija i profesionalnost našeg objekta bit će pravi potez za dobru poslovnu odluku.
Za dodatne informacije oko organizacija poslovnih ručkova kliknite ovdje.Catering

Možda vam se catering čini nečim dalekim i čudnim, no catering je usluga koja se sve više traži i koja postaje nezaobilazan dio ponude svakog kvalitetnog restorana.
Imate li privatnu ili poslovnu prigodu, domjenak, obiteljsko okupljanje, zabavu, feštu, vjenčanje, krstitke, zaruke, obljetnice, promocije, primanja - više zaista ne morate brinuti o gastronomskoj ponudi! Catering Roganca omogućit će Vam vrhunsku profesionalnu uslugu i zadovoljstvo Vas i Vaših gostiju.
Vrijeme koje Vi želite, mjesto koje Vi želite, jela koje Vi želite, sve vaše želje... catering Roganca može ispuniti, dajući vam kvalitetu i sigurnost.

Uštedite svoje dragocjeno vrijeme i rješite se briga - iskoristite catering uslugu Motela Roganac i prepustite brigu o gastro ponudi na Vašim manifestacijama u naše sigurne ruke.,
Pogledajte u slikama svu raskoš catering ponude, kao i našu ponudu catering menija.


Roganac je u potpunosti opremljen za vrhunsku uslugu cateringa - profesionalnu opremu, odabir najkvalitetnijih namirnica, vrhunska priprava hrane, pomno birani detalji i ukrašena jela atraktivno prezentirana, do profesionalnog osoblja i posebnog vozila za dostavu. Naš catering omogućuje vam i aranžman vaših svečanih stolova i sve ono što će proslavu u prostoru kojeg ste odabrali obilježiti kao sjajnu.

Za usluge cateringa kliknite ovdje.Terasa

Terasa Motela Roganac osobito je ugodno mjesto za sve goste koji u vrućim ljetnim danima traže pravo osvježenje, ugodu i mir. I u ostalim godišnim dobima - od jeseni do proljeća, naša je terasa posebno mjesto; smjestite se ugodno, osluškujte povjetarac, miris cvijeća i dašak prirode; promatrajte proljetno buđenje ili kasnu jesen okupanu bojama, uživajte u pogledu na snježnu bijelinu s naše terase.
Osim što svojim ugođajem privlači goste motela, terasa je i pravi mamac za svakodnevne posjetitelje koji nakon napornog radnog dana traže trenutak mira za osvježenje u hladovini, uz povjetarac i miris zelenila i čiste prirode koja okružuje naš motel.Parkiralište


Motel Roganac raspolaže velikim čuvanim parkiralištem koje može, osim osobnih automobila, primiti i kamione s prikolicom i autobuse.
Za goste koji koriste smještaj u motelu osigurali smo i natkriveno parkiralište manjeg kapaciteta.

 

 Motel Roganac nalazi se u središnjoj Hrvatskoj, u Karlovačkoj županiji. Kako biste što lakše došli do nas, pogledajte mapu u nastavku.


 

 

© 2005-2010. Motel Roganac