Motel Dobra
na Facebooku
   
Motel Roganac d.o.o.
RESTAURANT
'MOTEL DOBRA'

Jarče Polje bb
47250 Duga Resa
HRVATSKA - CROATIA
Informacije i rezervacije:
O nama

Gradnja 'Dobre' seže u jesen sad već davne 1957. godine, točnije 10. rujna, kada je karlovačka tvrtka 'Tehnika' udarila temelje i počela s radovima. Motel je projektiralo više karlovačkih arhitekata, a radovi su završeni u travnju 1959. godine. 'Dobra' je otvorena u srpnju te iste godine.

Zanimljivo je da je prvotni naziv objekta bio Camping restaurant Jarče Polje, a taj se naziv zadržao tri godine. Današnje ime 'Motel Dobra' Jarče Polje objekt je dobio 1. siječnja 1964. godine. Tih šezdesetih godina dobio je i prepoznatljivu terasu.


Tijekom svih desetljeća ova je lokacija bila omiljeno kupalište brojnih Karlovčana, Zagrepčana, ali i svih onih koji su putovali u pravcu ili iz pravca mora, pa bi obavezno stali u Jarčem Polju, okrijepiti nepce, ali i dušu uz prekrasnu prirodu. Brojni su autobusi koji su prometovali na ovim relacijama, povezujući kontinentalnu s primorskom Hrvatskom, upravo na ovoj lokaciji imali 'obavezno' stajanje.

Danas je Motel Dobra u potpunosti preuređen objekt, modernih kontura i s restoranskim prostorom iz kojeg puca pogled na rijeku Dobru, no i s 'retro' daškom koji se nazire kroz detalje uređenja. Motel, uz ugostiteljsku ponudu, ima i smještajne kapacitete u prekrasnim sobama s pogledom na rijeku.


Kako nas naći?

Iz pravca Zagreba
Silaskom s autoceste A1 u Karlovcu i vožnjom državnom cestom D3 u pravcu Rijeke.
Iz pravca Jadrana
Silaskom s autoceste A1 u čvoru Bosiljevo 1 i vožnjom državnom cestom D3 u pravcu Zagreba.

Radno vrijeme

Recepcija
svaki dan 00:00-24:00

Restoran
svaki dan 07:00-22:30

Posebna ponuda


copyright (c) 2011. Motel Roganac d.o.o. - Motel Dobra